Hírek

Nyílt Napokat tartottunk az épülő lakóparknál

Liponyak Lakópark Nyílt nap

2023. október 19-én és október 20-án nyílt napokat tartottunk, a látogatók megtekintették a Liponyak Lakóparkban elkészült kulcsrakész, félkész lakóházakat és a helyszínen zajló szerelési munkálatokat. A nagypaneles kivitelezés modern és gyors megoldást kínál, míg a környezetbarát anyagok egészséges és természetes otthoni környezetet biztosítanak.

Kárpáti József előadása: Betekintést kaptunk a természetes anyagokból épülő faházak világába, melyek nem csak esztétikailag, de energetikailag is előnyösek.

Bíró Péter épületbiológus bioépítészeti előadása: Megtudtuk, hogyan teremthetünk harmóniát otthonunk és a környezet között a bioépítészet elveinek alkalmazásával.

Üzemlátogatás: Részletes bepillantást kaptunk a Németh-Fa Kft.-nál a fa és fa-alu nyílászárók, a gerendaházak, és a nagypaneles és modulházak gyártási folyamataiba. Az alapanyagok szabásától kezdve az összeszerelésig minden lépésnél ott lehettek az érdeklődők.

Mindenkit szeretettel várunk üzemünkben és az épülő Liponyak Lakóparkban a későbbiekben is, keressenek minket bizalommal.