Liponyak Lakópark // Lenti

A helyszín

Lenti városa a festői Kerka Völgyben található, a szlovén, illetve a horvát határ közelében, Graztól légvonalban 80 km, Zágrábtól 100 km távolságban. Ismert a település termálvizes fürdője, energiaparkja, valamint a környező  tájegységek (Őrség, Göcsej, Hetés) természeti-kulturális és  épített öröksége, megművelt szőlőhegyei.

A lakópark közel 15.000 m2 alapterületű teljesen új építésű,  gyönyörű családi házas lakópark saját belső úttal, új  közműhálózattal, zöldfelülettel, közvilágítással. A terület a  város üdülőterületén, közvetlenül a Liponyak-patak  partján, valamint az erdő szomszédságában, nyugodt és  csendes környezetben található.

A Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark  mindössze 300 m-re, gyalogosan elérhető.  A városközpont néhány perc alatt biztonságosan elérhető  autóval, kerékpárral és gyalogosan is.  A lakóparkban 16 db családi ház található négyféle egyedi  tervezésű háztípus alkalmazásával. A 16 exkluzív ház, négy különböző típusban megálmodva, nem csupán egy új otthont, de egy új életstílust is kínál.