Liponyak Lakópark // Lenti

A beruházó

Több, mint 20 éves építőipari tapasztalattal a hátunk mögött egy új lakópark építésébe kezdünk.

A Németh-Fa Kft. több nagyobb projektben is részt vett, mint kivitelező vagy alvállalkozó (pl. Balatonfüredi Hajógyári Kikötő komplett kivitelezése, Marina Part II., III., IV. ütem nyílászáróinak gyártása).

Tevékenységi körünk összetett, a rönkfeldolgozástól kezdve táblásítást, tömbösítést végzünk egészen a késztermékek gyártásáig, melyek CNC technológia segítségével készülnek.

Tevékenységeink között megtalálható többek között nyílászáró (fa és fa-alu kültéri nyílászárók, fa beltéri nyílászárók, árnyékolástechnika) különböző profilvastagsággal, faházak (gerendaházak, nagypaneles faházak, modulházak), tetőszerkezetek Hundegger K2i CNC szabászgép segítségével, ragasztott gerendák, gyalult termékek, kültéri teraszburkolat és svédpadló gyártás. Termékeinket egyedi igény szerint gyártjuk.

Előre gyártott nagypaneles épületelemek

Készház technológia, kiváló minőségben

A telephelyi előregyártás nem csak a vázszerkezet leszabására terjed ki, komplett összeszerelt fal-, födém-, és tetőpanelek készülnek a telephelyen előre gyártva és a helyszínen pedig a nagypanelek összeállítása történik.

Ezzel a technológiával lerövidíthető a helyszíni kivitelezési idő, mivel az összeszerelt panelek hőszigeteléssel, részleges vagy teljes burkolással ellátva érkeznek az építkezés helyszínére.

A panelek üzemcsarnokban készülnek, tető alatt, ezáltal nincsenek kitéve az időjárási viszontagságoknak, garantálva a kiváló minőséget.

Alapanyagok:

  • KVH – hossztoldott, műszárított lucfenyő gerendák
  • műszárított palló – műszárított fenyő fűrészáru

Precíz CNC megmunkálás - gyártási folyamatok

Minden faelem gyártása milliméteres pontosságú számítógép által vezérelt gyártósoron történik. A fa vázszerkezetek üzemi körülmények között időjárástól függetlenül, zárt üzemcsarnokban előre gyárthatók. A helyszínen gyorsan, pontosan összeállíthatók.

Rendkívül gyors

Akár napok alatt elkészülhet az épület

Minimális hulladék

Alacsony hulladékkal járó műszaki megoldások alkalmazása

Prémium építőanyagok

Készházak kiváló minőségű termékekből

Időjárástól független

Gyors és száraz technológia: A falak, födémek, időjárástól független körülmények között, csarnokban, teljes magasságban, hosszban készülnek, külső belső hőszigeteléssel.

Fenntartható

Természetes építőanyagokból dolgozunk

Energiatakarékos megoldások

Alacsony hőveszteség, hatékonyabb energiafelhasználás

Gyors, rendezett kivitelezés

A nagypaneles készházak szinte „készen” érkeznek az építési helyszínre, nincsenek száradási, állási idők